Zo kan je Fitter worden!

Bootcamp vraag je gratis proefles aan!

Bootcamp

De ultieme manier van in groepsverband buiten fitnessen. In een uur je uithoudingvermogen vergroten en zo veel mogelijk spiergroepen trainen. Gezellig, intensief en uitdagend.

Een snelle manier om fit te worden en te blijven! Door de vele kort op elkaar volgende intensieve oefeningen wordt je sneller fit en blijf je dat ook. Kom en ervaar het zelf! Schrijf je in voor een gratis proeftraining.

Vanaf € 9,- per persoon per training

Persoonlijke motivatie tijdens de training

Personal Training

Helemaal alleen voor jou! 1 op 1 begeleiding met een programma dat speciaal op jou afgestemd is. Wil je lekker in de sportschool (DV-Sports in Alkmaar) knallen of ga je liever buiten in de natuur aan de gang geen probleem bij Fitter met Theo sporten we waar jij wil!

Stap voor stap gaan we werken aan het fitter en sterker maken van jouw lichaam. Zodat jij kan blijven doen wat je graag doet en de gezondheidsrisico kan verkleinen. Start vandaag en maak een afspraak voor een gratis kennismaking.

Vanaf € 35,- per persoon

Kleine groepstraining

Samen met je vrienden of familie lekker trainen. Dat kan, we gaan doormiddel van leuke circuit trainingen werken aan jullie fitheid. De circuits kunnen bestaan uit Fitness, Bootcamp, Fit Boksen of zwaardvechten. 

Samen kan je meer dan alleen! Motiveer elkaar en probeer elkaar te overtreffen zo helpen jullie elkaar om sneller fit te worden en te blijven. Ik zorg voor leuke en uitdagende trainingen en jullie voor de gezelligheid.

Vanaf € 22,50 per persoon

Zwaardvechten een unieke vechtsport in Alkmaar

Zwaardvechten

Op een unieke manier werken aan je fitheid of het verscherpen en verbeteren van je vecht-skills. Bij Fitter met Theo kan je ook op een vroeg middeleeuwse manier gaan trainen. Come and join the fight!

Vanaf € 45,- per persoon per training

Persoonlijke begeleiding bij de EMS training

EMS Training

Op de maandagochtend en donderdagmiddag / avond geef ik EMS training bij Sturioprikkels.

 

Tijdens de training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, dan is EMS een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud, spierontspanning of opbouw.

Vanaf € 17,95 - per persoon per training

Waarom Fitter met Theo

Theo luistert naar jouw verhaal en kijkt naar jouw situatie. Is het haalbaar? Kan de lat hoger gelegd worden? Je gaat oefeningen doen waarvan je nooit verwacht had deze te kunnen. Theo daag je uit het beste in jezelf naar boven te halen. 

Ik heb een “geen gedoe” aanpak. Niet stoer doen maar een gewone nuchtere Noord Hollandse instelling. Een grapje op z’n tijd en gezellig, maar wel hard werken en doorgaan. Zo halen we samen de Viking in je naar boven.

Ruime ervaring

Tevreden klanten

Focus op jouw doel

Toegewijde ondersteuning