Personal Training

Fitness en Zwaardvechten

Wat is Personal Training

Personal Training ook wel persoonlijke training genoemd is een manier van fitnesstraining waarbij jij persoonlijk begeleid wordt door een professionele fitnessinstructeur of personal trainer.

Doordat je traint met een professional weet je dat je veilig en goed bezig bent. Je leert hoe je de oefeningen correct en zo efficient mogelijk uitvoert. Hierdoor behaal je sneller je doel en verklein je de kans op blessures. Daarnaast wordt je voortgang ook bijgehouden en voeren we regelmatig een lichaamsmeting uit. Je ziet het resultaat van je inspanning en blijft daardoor lekker gemotiveerd sporten.

Persoonlijke motivatie tijdens personal training Theo als extra gewicht op de leg press

Bij de intake (de gratis proefles) gaan we samen aan de slag met een full-body workout. Aan de hand van de intake kan ik een persoonlijk schema opstellen dat het beste past bij jouw doel. Daarna gaan we samen naar jouw doel toe werken en controleren we regelmatig of je op de goed weg zit.

“Theo luistert naar jouw verhaal en kijkt elke oefening met je mee. Is het haalbaar? Kan de lat hoger gelegd worden? Hij daagt je uit.” 

Maaike Swart – Troost

Als je personal training bij Fitter met Theo afneemt kan ik je ook helpen met het samenstellen van een persoonlijk levensstijl plan. Minder zitten, meer bewegen, ontspannen, goed eten, minder drinken en niet roken. Als je doel afvallen is kan ik je ook ondersteunen bij het opstellen van een voedingsplan, grip op wat je eet en hoeveel je eet. Je past je eetgewoonte aan en gaat niet op dieet. 

Zo krijg jij meer grip op de gezondheidsrisico’s en kan ik je helpen bij het creëren van een gezondere levensstijl.

Waarom Personal Training?

Doel gericht sporten! Voor jou op maat gemaakte met regelmatige doelen check.

Door de persoonlijke begeleiding is de training afwisselend en uitdagend

Veiliger! Je traint onder het toeziend oog van een professional die je kan corrigeren en complimenteren.

Leuker! Je sport samen en niet alleen.

Progressief, door het trainen veranderd je lichaam en daar passen we de training op aan.

Door stijve spieren ben je beperkt in je bewegingsvrijheid en denkt dat fitness niet voor jou is weggelegd.

Theo geeft instructie op de speedladder voor het verbeteren van snelheid
5/5

“Ik word uitgedaagd! Trainen met Theo Prins werkt voor mij heel prettig. Ik word uitgedaagd om oefeningen te doen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen of juist met zwaardere gewichten aan de slag te gaan. Altijd word gekeken naar wat je aankan en wat er mogelijk en haalbaar is, zodat het afwisselend blijft en je niet elke training weer hetzelfde doet. Theo kijkt mee en doet mee zodat ik mijn lichaam niet op de verkeerde manier belast maar wel mijn spieren ontwikkel. Ook geven zijn adviezen mij inzicht tijdens mijn training.”

Noella klant van Theo Prins

Noëlla Huiberts

Wat kost Personal Training bij Fitter met Theo?

30 minuten PT

5/5

Heb je niet zo veel tijd maar wil je volop genieten van de gezondheidsvoordelen? Boek dan een High Intensity Interval Training (HIIT). In 30 minuten afgemat worden en werken aan je gezondheid. 

€ 30,-

Personal Training

5/5

Een uur lang uitgedaagd worden in de sportschool, met afwisselende oefeningen met een progressieve opbouw. Trainen in een professionele omgeving. Prijs per sessie van 60 minuten.

€ 50,-

Personal Training
buiten

5/5

Super flexibel, trainen waar jij wilt!

Een uur lang uitgedaagd worden in de buitenlucht, met afwisselende oefeningen met een progressieve opbouw.  Prijs per sessie van 60 minuten.

v.a. € 35,-