Personal Training met Theo

Haal de Viking in je naar boven!

Dus jij zoekt een personal trainer, wat goed!

Je bent op de goede weg en een stap dichterbij het vervullen van je doel. Als je een personal trainer zoekt die met een nuchtere kijk en een non-nonsens aanpak jou helpt het beste in je naar boven te halen, dan zit je goed. Woon je in Alkmaar of omstreken, laten we dan snel in contact komen. Ik help je graag de Viking in je naar boven te halen!

Voordelen Personal Training bij Theo

Neem contact op voor een gratis proefles

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de gratis proefles en kennismaking in te plannen.

Viking Fitness

1824 Alkmaar
06-28559202
theo.prins@gmail.com
BTW nummer: NL003733280B92
KvK nummer: 82792208

Theo Prins van Fitter met Theo

Wat klanten zeggen over personal training bij Theo

“Ik word uitgedaagd! Trainen met Theo Prins werkt voor mij heel prettig. Ik word uitgedaagd om oefeningen te doen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen of juist met zwaardere gewichten aan de slag te gaan. Altijd word gekeken naar wat je aankan en wat er mogelijk en haalbaar is, zodat het afwisselend blijft en je niet elke training weer hetzelfde doet. Theo kijkt mee en doet mee zodat ik mijn lichaam niet op de verkeerde manier belast maar wel mijn spieren ontwikkel. Ook geven zijn adviezen mij inzicht tijdens mijn training.”

Noella klant van Theo Prins

Noëlla Huiberts

Personal Training - Sporten waar jij wilt!

Bij de personal trainingen van Fitter met Theo kan je sporten/trainen waar jij wilt! In het moderne drukke leven is flexibiliteit een belangrijk goed en dat erken ik maar al te graag. Daarom kan jij kiezen waar je gaat sporten. Wil je een personal training in de sportschool of heb je liever een personal bootcamp training lekker buiten of ga je het liefst in je eigen tuin aan de gang. Geen probleem! Dus kan jij kiezen waar je wilt trainen. Ik maak een training op maat voor jou, passend bij je gekozen locatie.

Bootcamp vraag je gratis proefles aan!

Personal Training
@Tochtwaard

Personal Bootcamp Training. Een-op-een aandacht en afgestemd op jouw situatie. Aan de Tochtwaard in Alkmaar

€ 35,-

Persoonlijke motivatie tijdens de training

Personal Training
@DV-Sports

Personal training in de sportschol van DV-sports. Van fitness tot kickboksen we hebben het in huis!

€ 50,-

Spullen genoeg voor een gevarieerde personal training thuis

Personal Training
@Home

Persoonlijke training bij jouw thuis of op een andere door jou gekozen locatie! * de prijs is vanaf in verband met de gekozen locatie.

v.a € 35,-*

Neem contact op voor een gratis proefles