Over Theo

Theo Prins kijkt en luistert naar jouw situatie! De trainingen en oefeningen stem ik af op jouw niveau. Zo halen we samen de Viking in je naar boven en wordt jij de beste versie van jezelf!

Theo Prins met dochters Morwen en Emma na bootcamp

Mijn Missie

Jou helpen de beste versie van je zelf te worden. Ik ga je helpen en begeleiden bij het doorvoeren van de veranderingen die nodig zijn om de Viking in je naar boven te halen zodat jij de beste versie van jezelf kan worden! Samenwerken aan het creëren van een fitter lijf en een gezondere levensstijl. 

 

Mijn Kernwaardes

Werken vanuit de 9 Viking waardes, al mijn activiteiten en beslissingen toets ik aan deze Kernwaardes. De 9 Viking waardes kennen hun oorsprong in de Edda. De goden liederen van het oude noorden. De 9 waardes zijn: Eerlijkheid, Discipline, Vriendschap, Eer/Respect, Moedig, Gastvrij, Bedrijvigheid, Doorzetten en Zelfstandig. 

“Ik word uitgedaagd! Trainen met Theo Prins werkt voor mij heel prettig. Ik word uitgedaagd om oefeningen te doen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen of juist met zwaardere gewichten aan de slag te gaan. Altijd word gekeken naar wat je aankan en wat er mogelijk en haalbaar is, zodat het afwisselend blijft en je niet elke training weer hetzelfde doet. Theo kijkt mee en doet mee zodat ik mijn lichaam niet op de verkeerde manier belast maar wel mijn spieren ontwikkel. Ook geven zijn adviezen mij inzicht tijdens mijn training.”

Noella klant van Theo Prins

Noëlla Huiberts

Theo Prins in de sportschool Viking Inside

Wie is Theo Prins

Mensen helpen, dat is wat ik graag doe! Dat maakt mij blij en geeft mij het gevoel dat ik iets goeds kan doen voor een ander. Verder vind ik het belangrijk om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ik ben niet alleen voor mijzelf op de wereld. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het zien van andere mensen die blij zijn of zelf een goedgevoel hebben en als ik daar ook nog een positieve bijdragen aan heb kunnen leveren kan mijn dag niet meer stuk. 

Mijn grootste hobby is het uitbeelden van de geschiedenis van de Vikingen (re-enactment). Het onafhankelijke karakter en het doorzettingsvermogen van deze vroegmiddeleeuwse Scandinaviërs spreekt mij erg aan. Dit is de rede dat mijn kernwaardes bestaan uit de 9 Viking waardes en is ook de inspiratie voor de naam van mijn onderneming  “Viking Fitness”.

Sinds 2017 geef ik instructies in zwaardvechten Viking stijl en in 2021 heb ik mijn opleiding tot fitnesstrainer afgerond. Sinds mei 2021 ben ik personal fitness trainer bij DV-Sports in Alkmaar. Ik ben geregistreerd  als fitnesstrainer bij Fitned.nl onder nummer: 36547.

Ik ben de trotse vader van twee fantastische dochters en woon, samen met mijn vrouw, al weer sinds 2009 met veel plezier in Alkmaar.

 

Ik hoop je snel een keer te zien op een van de trainingen!

“Fit or fight met Theo Prins, training op maat in klein groepsverband of persoonlijk. Staat open voor suggesties en adviezen over andere technieken. De proefles Vechten als een Viking met mijn dochter was ook een groot succes! Kort gezegd: gezellig, uitdagend, open, oplossingsgericht en een laagdrempelige instap. Voor ieder wat wils.”

Maarten kuiper klant van Theo Prins

Maarten Kuiper

De 9 Viking kernwaardes van Theo Prins

De 9 waardes Eerlijkheid

Eerlijkheid

Geef aan als je iets niet kan, wees duidelijk. Niet konkelen en liegen

De 9 Waardes Discipline

Discipline

Hou je aan het plan, kleine stapjes!

De 9 Waardes Vriendschap

Vriendschap

Help elkaar en gun de ander het beste!

De 9 Waardes Eer en Respect

Eer/Respect

Kan je alleen verdienen door te tonen! Respect moet je verdienen.

De 9 Waardes Moedig

Moedig

Kom uit je comfort-zone en verleg je grenzen!

De 9 Waarden Gastvrijheid

Gastvrij

Laat mensen zich welkom voelen! Iedereen is welkom.

De 9 Waarden Bedrijvigheid

Bedrijvigheid

Zet je voor de volle 100% in! Probeer nieuwe dingen uit, leer door te doen.

De 9 Waarden Doorzetten

Doorzetten

Geef niet op, terugval/dip hoort erbij en daar leer je van! Vallen en weer opstaan.

De 9 Waarden Zelfstandig Kernwaarde

Zelfstandig

Wees niet afhankelijk, probeer het, doe het! Je kunt meer dan je denkt.

Ben je overtuigd dat ik je kan helpen Fitter te worden?

Kijk dan snel bij het aanbod of neem contact op.