Bootcamp Huiswaard

Lekker buiten werken aan je gezondheid en Fitheid!

De Bootcamp Huiswaard is de ideaal workout. Door de afwisseling tussen intensieve cardio (hartslag verhogend) oefeningen en spierversterkende oefeningen krijgt je uithoudingsvermogen een boost! Kortom de perfecte workout voor iedereen van elk niveau. Doe mee en verleg je grenzen met de uitdagende en afwisselende training. Plezier en jezelf uitdagen staan bij ons voorop!

Bij onze Bootcamp ligt de nadruk niet op diverse loopvormen maar juist op korte intensieve sprintjes. We maken gebruik van de speedladder, pionnen en hordes om de hartslag kortstondig te verhogen. Daarna doen we een rustigere spierversterkende oefening om weer op adem komen. De Bootcamp bestaat uit twee sets van 12 oefeningen. Na iedere oefening van een minuut hebben we 30 seconde rust voordat we met de volgende oefening beginnen. Tussen de twee sets hebben we altijd even een korte pauze om even wat te drinken.

Persoonlijke begeleiding ook tijdens de Bootcamp in Huiswaard

We trainen midden in de ruime en groene wijk Huiswaard! Het sportveld aan de Tochtwaard (naast de basisschool Durf) is ons speelterrein. Goed bereikbaar met de fiets of lopend, mocht je met de auto willen komen is daar ook voldoende parkeer plak voor in de omgeving.

Wat klanten zeggen over Theo

“Ik had regelmatig last van pijn in mijn onder rug. Theo gaf goede tips en mijn onder rug is nu veel sterker en ik heb geen pijn meer in mijn rug. Ik merk dat mijn conditie met sprongen vooruit gaat. Er is tijdens de training tijd voor gezelligheid, maar er wordt ook hard gewerkt. Theo past de oefening aan naar wat je als persoon aan kan. Kortom; een aanrader!"”

Maaike testimonial

Maaike Swart-Troost

Wat kost de Bootcamp in Huiswaard?

Losse Training

Je betaald per keer.

De ultieme vrijheid.

€ 10,-

Strippenkaart 10x

Ontvang € 10,- korting! Je betaald € 8,- per les. De voordeligste oplossing.

€ 90,-

Strippenkaart 6x

Ontvang € 5,- Korting.


€ 55,-

Wanneer is de Bootcamp

Dinsdagavond 20:00

Vrijdagochtend 09:00

Komen de bovenstaande tijden en blokken jou niet goed uit? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waar is de Bootcamp

De buiten fitness / Bootcamp trainingen worden gegeven op het sportveld van de gymzaal aan de Tochtwaard 18, 1824EZ in Huiswaard Alkmaar.

 

Op dit sportveld kunnen we gebruikmaken van de kunstgrasmatten en het gewone grasveld. Meer dan genoeg ruimte om alle oefeningen uit te kunnen voeren en makkelijk bereikbaar.

Waarom Fitter met Theo

Theo luistert naar jouw verhaal en kijkt naar jouw situatie. Is het haalbaar? Kan de lat hoger gelegd worden? Je gaat oefeningen doen waarvan je nooit verwacht had deze te kunnen. Theo daag je uit het beste in jezelf naar boven te halen.

Ik heb een “geen gedoe” aanpak. Niet stoer doen maar een gewone nuchtere Noord Hollandse instelling. Een grapje op z’n tijd en gezellig, maar wel hard werken en doorgaan. Zo halen we samen de Viking in je naar boven.

Ruime ervaring

Tevreden klanten

Focus op jouw doel

Toegewijde ondersteuning

Fitter Met Theo

Viking Fitness
1824 Alkmaar
06-28559202
theo.prins@gmail.com
BTW nummer: NL003733280B92
KvK nummer: 82792208

Geef je snel op voor een gratis proefles!

Wat is Buiten Fitness / Bootcamp

Bootcamp in Huiswaard is een open en toegankelijke fitness training in een kleine groep die geschikt is voor bijna iedereen. Omdat we samen sporten in een kleine groep is er altijd ruimte  voor een stukje persoonlijke begeleiding. De oefeningen worden over het algemeen uitgevoerd met het eigenlichaamsgewicht. Ook voer je veel oefeningen samen met een partner uit waardoor je elkaar motiveert en uitdaagt waardoor jij nog meer uit jezelf kan halen.

Bootcamp maakt je blij! vraag je gratis proefles aan

Door een stuk krachttraining te combineren met cardio (uithoudingsvermogen) ontstaat er een uitgebalanceerde training. Je spieren nemen toe in omvang (extra verbranding in rust) en je uithoudingsvermogen (conditie) neemt merkbaar toe. Je wordt fitter! Bijkomend voordeel is dat de trainingen gevarieerd zijn, waardoor je lijf optimaal geprikkeld wordt en jij extra gemotiveerd blijft

De oefeningen worden op tijd uitgevoerd, je heb 1 minuut actie gevolgd door 30 seconden rust en dan door naar de volgende oefeningen. Zo werken we een 24 tal oefeningen af in 2 sets van 12. Doordat we op tijd werken bepaal jij zelf hoe intensief je traint, doe je veel of wat minder herhalingen in de minuut. Het is ook een leuke uitdaging om voor jezelf te proberen het aantal herhalingen van de vorige keer te overtreffen of net eentje meer dan een andere deelnemer. Zo blijven de trainingen lekker competitief en uitdagend.

Doordat je zelf bepaald hoe zwaar je traint, kan je ook altijd starten en gewoon meedoen met de groep. Je niveau maakt niet uit! Start vandaag nog met het creëren van een gezondere levensstijl en geef  je op voor een gratis bootcamp les!

Waarom Bootcamp

Je sport in de frisse buitenlucht.

Kleine groepjes, je sport nooit alleen en wordt door elkaar gemotiveerd.

Persoonlijke aandacht, door de kleine groep is er altijd ruimte voor tips en advies.

Eenvoudige oefeningen zonder ingewikkelde apparaten.

De perfecte combinatie van krachttraining en cardio. Je wordt sneller Fit!

Lekker buitensporten in het zonnetje onder de regenboog