Meer bewegen

Het mag duidelijk zijn dat blijkt dat een active levensstijl een belangrijke vorm van preventie is. Dat is dus de rede om meer te bewegen en probeer per dag minimaal 30 minuten matig intensief te bewegen. Hoe meer hoe beter.

Wat is Bootcamp?

Eenvoudig samengevat is Bootcamp een buiten fitness groepstraining waarbij je met eigen lichaamsgewicht oefeningen werkt aan je kracht en uithoudingsvermogen onder toezicht van een professionele fitnesstrainer.

9 voordelen waarom buitensporten gezond is

Waarom buitensporten? Dat is een goede vraag, je kan toch gewoon in de sportschool gaan sporten daar is het warm en droog en zijn alle voorzieningen in handbereik. Dat klopt als een bus maar sporten, waaronder ook fitness, is prima buiten te doen en heel erg gezond. Het buitensporten brengt een aantal extra gezondheidsvoordelen met zich mee. Lees verder om te ontdekken waarom buitensporten zo gezond voor je is.

14 Redenen om te kiezen voor personal training

Waarom zou je kiezen voor personal training? Ik kan toch ook gewoon met een standaard schema in de sportschool aan de gang. Maar wat nou als je nog nooit gefitnest hebt of je hebt bepaalde spieren die erg gespannen zijn en je in bepaalde bewegingen belemmeren of je hebt last van je lijf en denkt dat je niet kan gaan fitnessen. Of je bent al wat ouder en vind de weg naar de sportschool best wel lastig en een behoorlijke uitdaging. Dan is personal training voor jou een hele goede optie. De professionele begeleiding is dan een uitkomst.